PXL 20240409 150937726

Ons concept


Welkom bij Memorijs, waar we niet alleen streven naar het maken van heerlijk ijs, maar ook naar een duurzame benadering van ons bedrijf. Bij Memorijs geloven we sterk in het verminderen van afval en daarom streven we ernaar om zo veel mogelijk afvalvrij te werken.

Onze inzet voor een afvalvrije aanpak begint bij de basis: onze verpakkingen. Niet alleen onze hoorntjes, maar ook onze potjes, koffiebekers en zelfs onze lepels zijn eetbaar. Ja, je leest het goed - je kunt alles opeten!

Ook achter de schermen gebruiken wij geen papieren doeken, alles gaat in de was om opnieuw te kunnen gebruiken!

20230722 182944

Het ijs graag mee naar huis nemen?


Ook dat kan, en om ons steentje bij te dragen aan een schonere planeet gebruiken we potten met een waarborg van €1.50. Zodra je pot leeg is, breng hem alsjeblieft terug zodat we hem kunnen hergebruiken en opnieuw kunnen vullen.

Empoteuse24

Ook puurheid en smaak staan bij ons hoog. We maken al ons ijs zelf, zonder gebruik te maken van smaakmakers of kleurstoffen. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt om onze uitgesprokene smaken te creëren.

Maar onze missie gaat nog verder. Bij Memorijs willen we alle mensen gelukkig maken met elk ijsje dat we serveren. Daarom bieden we ook vegan, lactose vrije en glutenvrije ijsjes aan. Wij zijn ook in gesprek om glutenvrije potjes en hopelijk ooit glutenvrije lepels te kunnen testen.

PXL 20240327 093750033

Vriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we streven ernaar om een warme en gastvrije sfeer te creëren waar iedereen zich welkom voelt.


Dus kom langs bij Memorijs en geniet niet alleen van heerlijk ijs, maar sluit je ook aan bij onze missie om samen een positieve impact op het milieu te maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je smaakpapillen te verwennen!

IMG 20230511 WA0004